Prvoaprilska šala – V Sežani bo po 15 letih spet zrasel stanovanjski blok!

V ekipi Atren Invest smo se zadnji dve leti tiho, a preudarno pripravljali na svoj največji gradbeni projekt doslej – gradnjo poslovno-stanovanjskega objekta.

Zasebni investitor načrtuje gradnjo 11-nadstropnega objekta z 18 stanovanjskimi enotami (velikosti 78,5 m2 in 83,7 m2), eno nadstandardno stanovanjsko enoto (132,5 m2) ter poslovnimi prostori v pritličju in prvem nadstropju stavbe.

Stanovanjski blok bo zgrajen v samem središču Sežane, kjer je nekoč že bil načrtovan večstanovanjski objekt, a so načrti pred dobrim desetletjem padli v vodo.

Stanovanjski blok, v katerem bo 19 večjih stanovanjskih enot, bo prvi blok na območju Sežane, zgrajen v zadnjih 15 letih.

Projekt je plod domačega znanja in je izjemnega pomena tudi za podjetji  Klančar žerjavi in Atren Invest, saj nam je za izvedbo gradbenih del uspelo sestaviti konzorcij lokalnih gradbenih podjetij z območja Krasa. Konzorcij poleg omenjenih podjetij, Klančar žerjavi in Atren Invest, sestavlja še 32 manjših poslovnih subjektov z lokalnega območja.

Načrtovanje gradnje je bil velik logistični zalogaj, saj povezuje kar 34 lokalnih podjetij.

Z gradnjo poslovno-stanovanjskega objekta naj bi novonastali konzorcij začel v začetku maja, v prvi polovici junija 2021 bo stekla tudi prodaja stanovanj, ki bodo predvidoma vseljiva septembra 2023.

V podjetjih Klančar žerjavi in Atren Invest se že pospešeno pripravljamo na začetek gradnje.

Stanovanja bodo naprodaj od 15. junija 2021, v kolikor želite o začetku prodaje prejeti obvestilo, vam svetujemo prijavo, da se nam oglasite. TUKAJ.