NAŠE STORITVE

HIŠE NA KLJUČ

Ste pripravljeni na enega najpomembnejših projektov v življenju? Z ekipo arhitektov, gradbenih inženirjev in izvajalcev gradbenih za naročnike poskrbimo od nakupa parcele, pridobivanja gradbene dokumentacije do montaže zadnje luči.

  • Pri svojem delu stavimo na kakovostne, hitre in cenovno učinkovite rešitev gradbenih del. Pravilna vgradnja gradbenih materialov in natančna izvedba naročniku zagotavljata trajen prihranek pri zaključnih gradbeni delih. Cenimo čas in investicije svojih strank, zato dela izvedemo v dogovorjenem roku.
  • Ker s partnerji zagotavljamo izvedbo gradbenih, obrtniških in instalacijskih del, se naši naročniki izognejo dodatnim stroškom, prihranijo čas, ker ne iščejo različnih ponudnikov in jih medsebojno ne usklajujejo, ter enovito garancijo za vsa izvedena dela.

GRADNJA PO FAZAH

Naš cilj je ponuditi prijazne gradbene storitve. Z vsakim naročnikom posebej poiščemo obseg gradbenih del, ki ustrezajo želenem obsegu gradnje in investiciji, ki jo načrtujejo.

  • Zagotavljamo izvedbo gradbenih, obrtniških in instalacijskih del do dogovorjene faze, naročniki pa tako izognejo dodatnim stroškom in prihranijo čas, saj ne iščejo in usklajujejo različnih ponudnikov.
  • Ključna prednost tovrstnega načina gradnje je enovita garancija za vsa izvedena dela.

PRENOVE

Vam je vsak od mojstrov, ki jih potrebujete za celovito prenovo, postavil drugačen investicijski okvir? Ker zagotavljamo izvedbo gradbenih, obrtniških in instalacijskih del, lahko pripravimo celovit načrt prenove in ponudimo celovito informacijo o investiciji v prenovo.

  • Celovit pristop zagotavlja prihranek morebitnih dodatnih stroškov, ki nastajajo z menjavo izvajalcev.
  • Celovita prenova prinaša tudi prihranek časa, saj kot naročnik ne iščete in usklajujete različnih ponudnikov. Ključna prednost tovrstnega načina gradnje je enovita garancijo za vsa izvedena dela.

GRADIMO VAŠE ZAMISLI

Potrebujete nasvet strokovnjaka pri pripravi ponudbe za izvedbo gradbenih del?

TOP