Je gradnja hiše res življenjski stres in živčna vojna?

Zagotovo poznate koga, ki bi gradnjo ali obnovo stanovanjske hiše opisal prav z besedami in besednimi zvezami, ki smo jih omenili v naslovu. Pred pripravo ponudbe za gradnjo hiše se z našimi strankami veliko pogovarjamo. Na prste ene roke lahko naštejemo tiste, ki so pred sodelovanjem z Atren Invest imeli s klasično gradnjo ali obnovo pozitivno izkušnjo. Vas zanima, s katerimi stereotipi opisujejo gradnjo?

Stereotip #1: Gradnja klasične hiše je bistveno daljša kot postavitev montažne hiše.

Stereotip #2: Pri klasični gradnji je skoraj nemogoče ob začetku gradnje vedeti končno ceno.

Stereotip #3: Grajena hiša ni tako naravna kot montažna.

Stereotip #4: Pri zidani hiši ni garancije, nihče ni kriv za morebitne napake.

Stereotip #5: Čakanje na mojstre gradnjo podaljša za 3 leta.

Stereotip #6: Gradnja pasivne hiše se ne splača.

Našteli smo jih le nekaj … Zagotovo se sprašujete, zakaj gradbinci pišemo o negativnih izkušnjah z gradnjo, ko pa z gradnjo domov zagotavljamo preživetje več kot 10 zaposlenih in njihovih družin. Odgovor je povsem enostaven. Ker se na napakah, tudi tujih, učimo in želimo s svojim delom rušiti stereotipe. Ker verjamemo, da je naše poslanstvo zagotavljati dobre poslovne prakse in se držati dogovorov. Ker s storitvami na ključ prihranimo številna usklajevanja z mojstri, sodelujemo le s preverjenimi izvajalci in znamo načrtovati sosledje gradbenih del, kar zagotavlja, da je nepremičnina postavljena v dogovorjenem roku. Ker pri nas za narejeno dobite tudi garancijo.

Mimogrede, poznate še kakšen stereotip klasične gradnje ali prenove hiše? Zapišite nam ga v e-poštni nabiralnik info@atren.eu in sodelujte pri izbiri vsebin za naše bloge. Se beremo!